Webshops med speciale i fodtøj sælges

Referencenummer - bbs0286

Region: Uden betydning (flytbar) | Branche: Netbutik (webshop)

Forretningen har igennem snart 15 år solgt kvalitetsfodtøj til udvalgte målgrupper i sortimenter bestående af modesko og specialsko. I starten var forretningen baseret på fysisk salg, men med en hurtigt voksende efterspørgsel, udvikledes forretningskonceptet til også at omfatte online salg gennem to selvstændige webshops.

Med veludviklede hjemmesider og e-handels platforme, samt et unikt sortiment, har forretningen positioneret sig stærkt på markedet i forhold til andre webudbydere af fodtøj.

Sortimenterne justeres løbende i henhold til gængse sæsoner og mode, og den faste kundekreds bliver informeret om nye produkter via udsendelse af nyhedsbreve. Markedsføringen er målrettet og foregår primært via de sociale medier.

De to webshops repræsenterer i dag den væsentligste del af forretningens omsætning, og det er her, det største vækstpotentiale ligger. Det fysiske salg har forretningen bevaret for at fastholde en tæt kontakt til den kundegruppe, der ønsker et højt og personligt serviceniveau.

Forretningen sælges fordi ejerne ønsker at koncentrere sig om andre aktiviteter.

bbs0286
Kontakt

Mægler Thomas Egedgaard

Telefon +45 29 46 71 35

E-mail te@butiksborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.