Webshop med interiør og legetøj til de yngste sælges

Referencenummer - bbs0297

Region: Uden betydning (flytbar) | Branche: Legetøj, sport & fritid

Forretningen er en særdeles kendt webshop, der har specialiseret sig i spændende produkter til børneværelset. Forretningsgrundlaget omfatter et bredt sortiment af produkter indenfor leg, fritid og indretning. Med et idégrundlag, der bygger på både produktkvalitet og på en personlig service der ligger ud over det, som er kendetegnende for handel på nettet, har forretningen opbygget en solid kundekreds, der ofte handler i webshoppen.

Hjemmesidens design er moderne i stilen. Produkterne vises med billede, produktbeskrivelse og pris. Driften af webshoppen er tilrettelagt effektivt med en fordeling på daglig drift, sortimentsudvikling og hjemmesideopdateringer. Sortimentet, der er sammensat af produkter i kendte mærker med stor efterspørgsel, giver forretningen en solid platform og dermed et godt grundlag for et attraktivt vækst.

Den nuværende ejer ønsker at sælge webshoppen for at koncentrere sig om andre aktiviteter.
Webshoppen vil være en god investering for en person med interesse i e-handel, der kan se de gode muligheder i at blive selvstændig ved at overtage en veludviklet forretning. Investeringen vil også være oplagt for en etableret webshop, der derigennem kunne opnå en vækst ved udnyttelse af de produktmæssige synergier.

bbs0297
Kontakt

Mægler Peter Albertsen

Telefon 40427172

E-mail pa@butiksborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.