Større og kendt outdoor forretning sælges

Referencenummer - bbs0271

Region: Nordjylland | Branche: Legetøj, sport & fritid

Forretningen, der er beliggende i Jylland, har en lang og spændende historie med en udvikling, der har ført til, at forretningen er en af de mest alsidige forhandlere af kendte mærker inden for udendørs sport og fritid, herunder ridesport, jagt, fiskeri og tracking.

Igennem rigtigt mange år har forretningen opbygget et bredt knowhow på hele outdoor-området. I dag opfattes som en af de førende specialistforretninger med en fremtrædende position i sit lokalområde.

Sortiment af kvalitetsprodukter er både bredt og dybt, fordelt på både klassiske produkter og moderelaterede produkter, der følger de gængse sæsoner. Sortimentet er inden for visse produktgrupper differentieret i forhold til andre forretninger. Herudover tilbyder forretningen også service- og reparationsarbejder, enten udført på eget serviceværksted eller hos eksterne specialister.

Forretningen henvender sig til hele familien, både aktive sportsudøvere og naturelskere. Kundekredsen kommer primært fra lokalområdet, men inden for særlige produktgrupper kommer kunderne fra hele landet.

Den nuværende ejer ønsker at sælge forretningen som led i et planlagt generationsskifte.

bbs0271
Kontakt

Mægler Thomas Egedgaard

Telefon +45 29 46 71 35

E-mail te@butiksborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.