Attraktive webshops med fokus på boligindretning sælges

Referencenummer - bbs0285

Region: Uden betydning (flytbar) | Branche: Gaveartikler & brugskunst

Forretningen består samlet set af to selvstændige webshops med hver sit spændende sortiment af udvalgte produkter inden for boligindretning og livsstil, bl.a. møbler, lamper, brugskunst, interiør, eksteriør og welness.

Begge webshops er kendte og efterspurgte i Skandinavien, primært Danmark og Norge, hvor den stigende omsætning vækster mest. Igennem en forholdsvis kort årrække har forretningen positioneret sig stærkt på et marked, der er i kraftig udvikling.

Med veludviklede og kreative flotte hjemmesider i kombination med en strategisk og målrettet online markedsføringsindsats, står begge webshops stærkt i forhold til andre og tilsvarende udbydere.

Sortimenterne udvikles løbende i henhold til tidens trends, og den faste kundekreds bliver informeret om nye produkter via udsendelse af nyhedsbreve og indlæg på bl.a. Facebook.

Forretningen drives effektivt i en rationel struktur, der er med til at sikre en fornuftig indtjening. Den nuværende ejer ønsker at sælge forretningen for at kunne koncentrere sig om andre aktiviteter.

bbs0285
Kontakt

Mægler Thomas Egedgaard

Telefon +45 29 46 71 35

E-mail te@butiksborsen.dk

Kontakt mig ang. denne sag
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.